Председник Бошњачког националног већа Есад Џуџевић је доделио дипломе ученицима првог разреда Гимназије у Новом Пазару зато што су бојкотовали наставу на српском језику!!! Има ли неко нормалан у овој држави ко може, а жели да спречи распарчавање Србије. Тиме не мислим на ове издајнике као што је тренутна власт. А и кога уосталом имамо да ово спречи?

Председника државе, који је још једно обично политичко говно које не држи предизборна обећања. Није ни говно већ она мекша варијанта која настаје као продукт дијареје. Поред тога, са сумњивим пореклом дипломе о школовању. А шта ће му диплома. Ево га овај млади министар иностраних послова Аустрије, Себастијан Курц, он нема диплому правног факултета који студира већ 6 година.... па ако нема он шта ће и овим нашим лажовима. Мене би било срамота да сам председник државе у којој старлета Блонди пуни новинске рубрике изјавом да је завршила факултет преко везе, а да ја имам само факултет. Еј бре, имао бих најмање докторат. Шалу на страну, ја сам своје студије завршио успешно и регуларно.

Даље, ту је наш гојазни премијер. Како и не би када доручкује у Вашингтону, руча у АирСербиа авиону, а вечера са Тачијем у Бриселу. Али није он крив, таки му је пос'о. То он због нас. Потпредседник владе се такође убуцио. Али о њему ништа више да ме не позову из неког ресора државне безбедности на разговор. Немам довољно места на овим страницама да наводим сваку шушу, па ћу остати само на ове три.

Међутим, жалосно је докле су нас догурали. У Хрватској нам забрањују ћирилицу и цео свет ћути о томе. Ови који се јављају, углавном буду заташкани. Ми, погнуте главе гледамо у патос очекујући спас од некога, кога уистину заболе курац за нас.

Како нам се ово догодило? Не размишљајући о последицама тренутних дешавања, сувише уморни од пораза, покушавамо да саставимо крхотине наших живота. Колективно смо морално посрнули, држава је окупирана, додуше незванично.  Индустрија и привреда су у колапсу, пољопривреде не може бити када су градови све насељенији, а села опустела. Југ централне Србије је испражњен, док се грађани тог подручја, трагајући за извеснијом будућношћу, селе у Београд или иностранство. Политичка подобност постала је услов запослења. Над националним идентитетом сваког Србина иоле патриотски настројеног врши се психолошко насиље. У континуитету се вређају осећања привржености и љубави према сопственој земљи и народу и намеће осећање стида. Национална понижења не престају делом услед спољних притисака, а већим делом услед кратковиде политике домаћих „државника“ и њихових несувислих потеза и одлука.

Неки нов народ, некакви Бошњаци чији се историјски почеци и историја броје чак у трилионима минута почели су да кроје нашу историју. Дабоме да и њима смета српски језик. Јаши магаре док су му ноге у блату. Ово можда и јесте изолован случај једног човека, али тим чином „бошњаци“ су поручили да не пристају на асимилацију. Што се мене тиче, ако не желите да живите у Србији и овде вам се не допада, није вам лепо – па ви се онда терајте у три лепе пизде материне, мрш преко Дрине где можете до миле воље учити неке новоизмишљене језике.

Да ли српски ђаци у Федерацији БИХ (то је она држава на федер) могу да захтевају школовање на српском језику и на ћирилици? Не могу наравно, јер то онда према вашим схватањима и мерилима правде, значи да Срби траже Велику Србију. Историја је показала какве сте слуге, а какви господари.stanija, soraja, severina, ceca, dzej, putovanje, nova godina, bozic, Kurir, posao, vremenska prognoza, seks, sex, horoskop, svet, kuhinja, moda, cipele, facebook, kurs, nbs, google, youtube, djokovic, kuvar, sanovnik, tv program