Da ne bude da u Srba pamet kratko traje, potsećam te šta si rekao pre samo nekoliko dana, tačnije 14.05.2012 godine.

Tvoja rečenica je bila: Ako ne pobedim nikada nećete saznati kako je DS pokrao izbore. Link je u nastavuk http://www.vaseljenska.com/politika/nikolic-ako-ne-pobedim-nikada-necete-saznati-kako-je-ds-pokrao-izbore/ ,a ako neko "slučajno" obriše stranicu, sačuvao sam i printsccreen.

Nikolić 1

Kao predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) optužio si Demokratsku stranku (DS) i Borisa Tadića za izbornu krađu i poručio da se, ako ne pobediš svog protivkandidata u drugom krugu izbora, nikad neće saznati kako su izbori pokradeni.

"Odlučio sam da Borisu Tadiću ne pružim priliku da automatski bude izabran za predsednika. Zakon je takav da ne mogu da povučem svoju kandidaturu. Znam da mogu da pobedim Borisa Tadića. Znam da je ostaviti Srbiju u rukama Borisa Tadića zločin" – izjava data televiziji Srbije.

"Ovi izbori su pokradeni. Hajte da ja sad završim taj posao, da pobedim, da vam dokažem da su bili pokradeni. Ako ne pobedim nikada nećete saznati kako su pokradeni izbori" – rekao je Nikolić i dodao "da će SNS bolje kontrolisati drugi krug predsedničkih izbora. On je rekao da ima konkretan dokaz da su izbori pokradeni, a da policija treba da traži imena ljudi koji su ih pokrali".

"Ja samo sumnjam na onoga ko je glavni organizator svega toga, to je Boris Tadić i citadela oko njega, dvorska kamarila".

Pa, da li "samo sumnjaš" ili imaš "konretan dokaz"? Ne može i jare i pare. Ili može? Da nisi zapretio onom ustaši Tadiću da ćeš ga otkucati za krađu, ako ne pobediš, pa sada gledate da zajednički podelite plen, a Srbiju razdelite sa onim smdljivim šupkom i političkim otpadom što nam je obećao akcije vredne 1000 eura?

I eto, pobedio si. Postao si predsednik Srbije i sada ja očekujem od tebe da ispuniš sve što si rekao pre drugog kruga izbora. To je bilo 14.05.2012, a danas:

Nikolić i Tadić 1

Ako želiš poštovanje, kako moje tako i ostalih stanovnika Srbije, hajde sada kada si pobedio na izborima iznesi dokaze o krađi pa da govna završe iza rešetaka. Osim ako i sam nisi govno, kao i ostatak prevaranata i hoštaplera koji se kriju iza maske političara, to ćeš i uraditi. Tada ćeš od mene dobiti pismo koje počinje sa "poštovani". Naravno, ako ne izneseš dokaze, a najavio si to pre izbora, automatski postaješ još jedno govno. 

A ti se samo drži pod ruku sa njim, budi pravo smrdljivo političko govno, smej se kiselo i gledaj kako nam Srbija propada. Zahvaljujući ovakvoj politici ostavićete narod bez prihoda, gladnog stomaka i promrzlog od zime jer nema za grejanje, a sa takvim se narodom nije zajebavati. Sjebaće te nezadovoljan narod kad se najmanje nadaš...